1. Mennyire elégedett az elmúlt tanév során a menzával?
Egyáltalán nem
Teljes mértékben
8.22 / 10
A 51 számú kitöltő válaszainak átlaga 8.22 (1-től 10-ig skálázva).
2. Mennyire változatos az étlap?
Egyáltalán nem
Teljes mértékben
7.8 / 10
A 51 számú kitöltő válaszainak átlaga 7.8 (1-től 10-ig skálázva).
3. Mennyire kedvesek és segítőkészek a konyhai alkalmazottak?
Egyáltalán nem
Teljes mértékben
8.8 / 10
A 51 számú kitöltő válaszainak átlaga 8.8 (1-től 10-ig skálázva).
4. Milyen főzeléket fogyaszt szívesen a menzán? Állítsa sorba, és kezdje a legjobban kedvelttel!
Helyezés
Pontok
burgonyafőzelék
1
221
lencsefőzelék
2
245
babfőzelék
3
293
zöldborsófőzelék
4
294
csilisbab
5
301
zöldbabfőzelék
6
333
sárgaborsó-főzelék
7
334
paradicsomos káposztafőzelék
8
338
finomfőzelék
9
348
kelkáposzta-főzelék
10
363
paradicsomos burgonyafőzelék
11
374
tökfőzelék
12
432
A helyezés a válaszlehetőség rangsorban betöltött helyét mutatja. A legmagasabb helyezésű válaszlehtőséget értékelték a kitöltők a legmagasabbra. A pontok azt mutatják, hogy ezt a lehetőséget hányan választották. A legfontosabb válaszlehetőség kapta a legkevesebb pontot; a legkevésbé fontos válaszlehetőség a legtöbb pontot.
5. Miért ajánlja a menzát másoknak? (több válasz lehetséges)(Opcionális kérdés)
bőséges
19
12.8%
tiszta
20
13.4%
változatos
25
16.8%
ízletes
36
24.2%
udvariasak a dolgozók
24
16.1%
olcsó
25
16.8%
Összes válasz
149
6. Nem ajánlom a menzát, mert (több válasz lehetséges)(Opcionális kérdés)
drága
6
25%
kicsik az adatok
12
50%
nem tiszta
2
8.3%
nem egészségesek az ételek
2
8.3%
a személyzet nem figyelmes
2
8.3%
Összes válasz
24
7. Fogyasztana-e különleges köreteket, pl. hajdina, brokkoli, köles, barna rizs? (több válasz lehetséges)
igen, mindegyiket
23
39.7%
egyiket sem
11
19%
csak hajdina
2
3.4%
csak brokkoli
9
15.5%
csak köles
1
1.7%
csak barna rizs
11
19%
csak köles
1
1.7%
Összes válasz
58
8. Milyen köreteket fogyaszt szívesen? Kezdje a legkedveltebbel!
Helyezés
Pontok
párolt zöldség
1
202
burgonya
2
202
burgonyapüré
3
203
majonézes saláták
4
214
rizs
5
223
tésztafélék
6
242
tarhonya
7
252
gyümölcsös köretek
8
262
A helyezés a válaszlehetőség rangsorban betöltött helyét mutatja. A legmagasabb helyezésű válaszlehtőséget értékelték a kitöltők a legmagasabbra. A pontok azt mutatják, hogy ezt a lehetőséget hányan választották. A legfontosabb válaszlehetőség kapta a legkevesebb pontot; a legkevésbé fontos válaszlehetőség a legtöbb pontot.
9. Ebben a tanévben megjelentek új fogások az étlapon. Értékelje azokat!
harcsapaprikás túrós csuszával
finom
22
44%
jó
11
22%
nem finom
4
8%
nem szeretem
13
26%
csirkemell-filé sajtmártással
finom
40
80%
jó
10
20%
nem finom
0
0%
nem szeretem
0
0%
csirkemell burgonyasalátával
finom
34
68%
jó
11
22%
nem finom
3
6%
nem szeretem
2
4%
flamand leves
finom
22
44%
jó
17
34%
nem finom
6
12%
nem szeretem
5
10%
olaszos paradicsomleves
finom
24
48%
jó
12
24%
nem finom
5
10%
nem szeretem
9
18%
húsospenne
finom
26
52%
jó
19
38%
nem finom
3
6%
nem szeretem
2
4%
harcsafilé zöldségágyon
finom
26
52%
jó
8
16%
nem finom
4
8%
nem szeretem
12
24%
sztrapacska
finom
29
58%
jó
13
26%
nem finom
3
6%
nem szeretem
5
10%
sonkás tészta
finom
25
50%
jó
16
32%
nem finom
5
10%
nem szeretem
4
8%
brassói aprópecsenye
finom
39
78%
jó
10
20%
nem finom
0
0%
nem szeretem
0
0%
vaníliás nudli
finom
24
48%
jó
11
22%
nem finom
6
12%
nem szeretem
8
16%
10. Mennyire támogatja a minta-menza programot, mely szerint az ételek só- és cukorszegényebben, mesterséges adalékanyagok nélkül készüljenek, egészségesebb, de íztelenebbek legyenek?
teljes mértékben támogatom
22
44%
nem támogatom
14
28%
közömbös
10
20%
nem hallottam róla
4
8%
Összes válasz
50
11. Támogatja-e, hogy a kétmenüs rendszerben egyik menü a reformkonyha irányzatnak megfelelően összeállított és elkészített legyen?
igen
30
60%
nem
5
10%
alkalmanként
15
30%
Összes válasz
50
12. Hogyan vélekedik arról, hogy az elmúlt tanév során a konyha csak friss alapanyagokból, mesterséges adalékanyagok, és készételek nélkül készíti a menüt? (több válasz lehetséges)
örülök neki
40
45.5%
kedvelem a készételeket is
5
5.7%
fontos, hogy olcsóbb
2
2.3%
fontos, hogy egészségesebb
21
23.9%
könnyebb a szakácsoknak
3
3.4%
íztelenebb lett
4
4.5%
nem észleltem
6
6.8%
számomra mindegy
7
8%
Összes válasz
88
13. A felszolgált ételek mennyisége
leves
bőséges
21
42%
elég
22
44%
kevés
4
8%
köret
bőséges
12
24%
elég
23
46%
kevés
8
16%
hús
bőséges
8
16%
elég
20
40%
kevés
17
34%
saláta
bőséges
5
11.4%
elég
23
52.3%
kevés
14
31.8%
gyümölcs
bőséges
5
12.2%
elég
14
34.1%
kevés
22
53.7%
desszert
bőséges
2
4.9%
elég
15
36.6%
kevés
24
58.5%
14. Milyen levest fogyaszt szívesen?
Helyezés
Pontok
csontleves
1
280
frankfurti leves
2
311
csirkeragu-leves
3
321
Jókai bableves
4
339
krémlevesek, pürélevesek
5
364
palócleves
6
381
paradicsomleves
7
410
magyaros jellegű levesek
8
414
zöldségleves
9
414
gyümölcsleves
10
422
zöldborsó leves
11
432
zöldbableves
12
441
gombaleves
13
450
flamand leves
14
486
tarhonyaleves
15
535
A helyezés a válaszlehetőség rangsorban betöltött helyét mutatja. A legmagasabb helyezésű válaszlehtőséget értékelték a kitöltők a legmagasabbra. A pontok azt mutatják, hogy ezt a lehetőséget hányan választották. A legfontosabb válaszlehetőség kapta a legkevesebb pontot; a legkevésbé fontos válaszlehetőség a legtöbb pontot.
15. Melyik főfogást kedveli? A legkedveltebbel kezdje a sort!
Helyezés
Pontok
rántott húsok körettel
1
205
húsok zöldségkörettel
2
230
vadas spagettivel
3
254
rakott ételek
4
257
olaszos ízek
5
282
tészaételek
6
290
főzelék feltéttel
7
295
salátafélék
8
301
pörköltek körettel
9
309
főtt húsok mártásokkal
10
327
A helyezés a válaszlehetőség rangsorban betöltött helyét mutatja. A legmagasabb helyezésű válaszlehtőséget értékelték a kitöltők a legmagasabbra. A pontok azt mutatják, hogy ezt a lehetőséget hányan választották. A legfontosabb válaszlehetőség kapta a legkevesebb pontot; a legkevésbé fontos válaszlehetőség a legtöbb pontot.
16. Milyen ételeket szeret a legkevésbé? A felsorolást a legkevésbé szeretettel kezdje!
Helyezés
Pontok
szalézi tészta
1
193
mákos tészta
2
212
édes rakott tészta
3
223
grízes tészta
4
223
káposztás kocka
5
254
paprikás burgonya
6
258
sóskamártás
7
264
tejberizs / tejbegríz
8
276
rakott burgonya
9
320
A helyezés a válaszlehetőség rangsorban betöltött helyét mutatja. A legmagasabb helyezésű válaszlehtőséget értékelték a kitöltők a legmagasabbra. A pontok azt mutatják, hogy ezt a lehetőséget hányan választották. A legfontosabb válaszlehetőség kapta a legkevesebb pontot; a legkevésbé fontos válaszlehetőség a legtöbb pontot.
17. Milyen étrendi változtatást javasol? (több válasz lehetséges egy sorban)
legyen több
sertéshús
17
8.7%
hal
32
16.3%
zöldség
34
17.3%
gyümölcs
38
19.4%
főtt tészta
13
6.6%
sült tészták
9
4.6%
marhahús
18
9.2%
szárnyasok
35
17.9%
legyen kevesebb
sertéshús
17
15.5%
hal
11
10%
zöldség
8
7.3%
gyümölcs
1
0.9%
főtt tészta
23
20.9%
sült tészták
29
26.4%
marhahús
17
15.5%
szárnyasok
4
3.6%
18. Milyen készítési módszerrel készült ételeket kedvel?
Helyezés
Pontok
párolt
1
107
sütőben sütött
2
121
főzött
3
147
nyers zöldségek
4
182
bő zsíradékban sütött
5
193
A helyezés a válaszlehetőség rangsorban betöltött helyét mutatja. A legmagasabb helyezésű válaszlehtőséget értékelték a kitöltők a legmagasabbra. A pontok azt mutatják, hogy ezt a lehetőséget hányan választották. A legfontosabb válaszlehetőség kapta a legkevesebb pontot; a legkevésbé fontos válaszlehetőség a legtöbb pontot.
19. Támogatná-e a húsmentes napokat?
nem
13
26%
hetente egyszer
18
36%
havonta egyszer
11
22%
igen
8
16%
Összes válasz
50
20. Ha kér repetát, kap-e?
igen
13
26%
nem
3
6%
néha
3
6%
ételtől függően
5
10%
nem szoktam kérni
26
52%
Összes válasz
50
21. Hogyan értékeli a menza színvonalát az előz évekhez viszonyítva?
sokkal jobb lett
18
36%
jobb lett
23
46%
nem változott
7
14%
rosszabb lett
0
0%
sokkal rosszabb lett
2
4%
Összes válasz
50
Magyarázat: Az „Összes válasz” az adott kérdésekre adott válaszokat összesítve mutatja. Százalékos bontásban ábrázoltuk, hogy a kitöltők milyen arányban jelölték be az egyes válaszlehetőségeket.