"strucchús fogyasztási szokások" kérdőív
10 érv a strucchús fogyasztása mellett:
- legkevesebb koleszterin
- háromszoros vastartalom
- zsírmentes, mégis szaftos (magas víztartalom)
- szívsebészek ajánlásával
- érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez fogyasztása ajánlott
- diéta, fogyókúra hús alapanyaga
- mélyvörös színű, semleges ízű
- hagyományos fűszerekkel egyszerűen elkészíthető
- néhány perc alatt elkészül
- ízletes, szaftos, porhanyós, a steak-ek királya
kérlek ennek ismeretében töltsd ki a kérdőívem. Köszönöm
- legkevesebb koleszterin
- háromszoros vastartalom
- zsírmentes, mégis szaftos (magas víztartalom)
- szívsebészek ajánlásával
- érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez fogyasztása ajánlott
- diéta, fogyókúra hús alapanyaga
- mélyvörös színű, semleges ízű
- hagyományos fűszerekkel egyszerűen elkészíthető
- néhány perc alatt elkészül
- ízletes, szaftos, porhanyós, a steak-ek királya
kérlek ennek ismeretében töltsd ki a kérdőívem. Köszönöm