"Előregyártással kapcsolatos felmérés - 2021." kérdőív
Tisztelt Válaszadó!

Kérjük, válaszaival segítsen abban, hogy minél inkább a szakma igényei szerinti fejlesztéseket folytathassunk!

Az elmúlt években az építőiparban megfigyelhető folyamatok számos építőipari gyártót arra sarkalltak, hogy termékeiket egyre magasabb szinten gyárilag a beépítésre előkészítsék, előregyártsák. A Leier Hungária Kft. gyártókapacitásainak komoly fejlesztésével, és innovációk sorával igyekezett megfelelni a kor követelményeinek és kihívásainak.
Jelen felmérésünkben a munka eredményeképpen létrejött előregyártott termékek használata kapcsán szeretnénk szakemberek tapasztalatait összegyűjteni. Olyan szakemberek véleményét várjuk, akik alkalmazottként vagy vállalkozóként aktívan vesznek részt épületek tervezésében, kivitelezésében, felújításában.

A kérdőív kitöltésére 2021. június 30-ig van lehetőség, kb. 5 percet vesz igénybe.
A felmérést a Leier Hungária Kft. megbízásából a független Build-Communication Kft. (a kutatás szervezője) készíti. A részétel anonim, a válaszokat a kutatást végző cég nem köti a válaszadók adataihoz, hanem azokat statisztikai módszerekkel értékeli ki.
Azok között azonban, akik megadják adataikat a kutatás szervezője 20 db 10 000 forint értékű Libri vásárlási utalványt sorsol ki július elején.

Köszönjük, ha véleményével segíti további munkánkat!